tag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post4456018224827113464..comments2023-06-06T14:59:40.594+02:00Comments on smakoterapia: CIASTECZKA ZAWIJASKI - BEZGLUTENOWE, BEZ MĄKI, CUKRU, NABIAŁU I TŁUSZCZU, WEGAŃSKIEiwhttp://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-6257455256091265052014-07-02T16:29:04.833+02:002014-07-02T16:29:04.833+02:00ja np. mielę w blenderze (vitamix, ale wiele blend...ja np. mielę w blenderze (vitamix, ale wiele blenderów się nada), spokojnie można zmiksować je nawet na masło migdałowe, a zmielenie na mąkę zajmuje tylko chwilkę ;) a dla zastępstwa mąk to polecam mielić kasze (gryczaną, jaglaną) albo ryż ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10469417978461949332noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-87704232791725225292014-06-03T12:46:45.433+02:002014-06-03T12:46:45.433+02:00Witam serdecznie.
Chciałam zapytać w czym miksuje...Witam serdecznie.<br /><br />Chciałam zapytać w czym miksuje Pani migdały na mąkę? Szukam sprzętu, który podoła i nie zepsuje się zbyt szybko. A migdały namoczone Pani mieli? Jestem na ścisłej diecie bezglutenowej i szukam alternatywy dla gotowych mieszanek bezglutenowych i także dla mleka w celu jego ograniczenia. Z góry dziękuję za odpowiedź.<br /><br />Pozdrawiam, AniaAnonymousnoreply@blogger.com