tag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post953803106606592546..comments2023-06-06T14:59:40.594+02:00Comments on smakoterapia: PIZZA GRYCZANA, bez nabiału, cukru, glutenu, wegańskaiwhttp://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comBlogger33125tag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-3453759875259616652014-06-02T20:07:23.859+02:002014-06-02T20:07:23.859+02:00Dobry wieczor, Takie male pytanko. Czy nie za duzo...Dobry wieczor, Takie male pytanko. Czy nie za duzo drozdzy? Nie czuc ich za bardzo? Gdybym dodala mniej tez daloby rade troszke podrosnac? Z gory dziekuje za odpowiedz i gratuluje bardzo interesujacego bloga. <br />Pozdrawiam<br /><br />AgaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-84496059078509101842014-02-09T12:42:23.009+01:002014-02-09T12:42:23.009+01:00Moja mama robiła spód ze startych ziemniaków i nie...Moja mama robiła spód ze startych ziemniaków i nie dawała drożdży,pewnie jajka, ale wtedy tylko zjadałam. arimahttps://www.blogger.com/profile/11951559355583949863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-77957533159714834722014-02-09T11:10:16.652+01:002014-02-09T11:10:16.652+01:00Robiłam bułeczki gryczane z tej mąki, bardzo mi sm...Robiłam bułeczki gryczane z tej mąki, bardzo mi smakowały, jako spód do pizzy pewnie też się nada! Dzięki!mocna z naturyhttps://www.blogger.com/profile/05124379922432977664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-2445155381298218472013-12-04T19:02:45.593+01:002013-12-04T19:02:45.593+01:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06896685359969503764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-90784891489015117912013-12-04T18:58:30.817+01:002013-12-04T18:58:30.817+01:00A klonowy??A klonowy??Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06896685359969503764noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-49161106958594737912013-12-01T22:47:07.880+01:002013-12-01T22:47:07.880+01:00a soda bądź proszek do pieczenia DA radę?
nie mam ...a soda bądź proszek do pieczenia DA radę?<br />nie mam nic innego 'pod reką'Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-89002564587273952642013-11-29T10:09:20.717+01:002013-11-29T10:09:20.717+01:00A jak zrobiła pani sos fesenjoon .Dziękuję.A jak zrobiła pani sos fesenjoon .Dziękuję.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-84310646465283063852013-11-16T00:14:31.229+01:002013-11-16T00:14:31.229+01:00a na zakwasie?a na zakwasie?Flohttps://www.blogger.com/profile/08034144160249032642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-63557890700587166002013-11-11T14:01:18.217+01:002013-11-11T14:01:18.217+01:00dziś zrobiłam drugie podejście i wyszło wspaniale!...dziś zrobiłam drugie podejście i wyszło wspaniale!! :) najlepsza jaka ostatnio jadłam :)<br />a jako że rodzinka nie tolaruje pizzy bez sera wykorzystałam ser kozi :) nie wyczuli różnicy :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-30915561796951364112013-10-13T11:13:55.725+02:002013-10-13T11:13:55.725+02:00A czy zakwas to nie żywe kultury bakterii pomocne ...A czy zakwas to nie żywe kultury bakterii pomocne właśnie w walce z candida?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-36187401992508164832013-10-06T11:46:38.023+02:002013-10-06T11:46:38.023+02:00Jeszcze nie. :)Jeszcze nie. :)iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-56635051153881368062013-10-06T11:42:55.383+02:002013-10-06T11:42:55.383+02:00Moniko, to jest wszystko kwestia gustu. Ja lubię k...Moniko, to jest wszystko kwestia gustu. Ja lubię kaszę prażoną, ale nieprażona jest "mniej gryczana", czyli jeśli chcesz mieć mniej aromatyczny blat, wybierz tę drugą. Ciasto jest chrupiące jeśli spędzi troszkę więcej czasu w piekarniku (sprawdzaj organoleptycznie) ;)<br />Uściski!<br />:)))iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-6953909106362289382013-10-02T15:22:49.883+02:002013-10-02T15:22:49.883+02:00czy to ciasto jest chrupiące? przepis świetny. Czy...czy to ciasto jest chrupiące? przepis świetny. Czy mąkę gryczaną lepiej zrobić ze zwykłej prażonej kaszy czy z takiej wersji bladej. Dziękuję za opdowiedź. Pozdrawiam MonikaBez Mąki i Cukru/Rękowyczynyhttps://www.blogger.com/profile/17604418572082412822noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-18490087924402541102013-10-01T17:51:20.325+02:002013-10-01T17:51:20.325+02:00Robiłyście może wersje bez drożdży?Robiłyście może wersje bez drożdży?Agahttps://www.blogger.com/profile/14379853309057384791noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-81318245683461434762013-09-06T07:54:41.851+02:002013-09-06T07:54:41.851+02:00Kilka osób, w tym ja, zgłosiło do FB naruszenie pr...Kilka osób, w tym ja, zgłosiło do FB naruszenie praw autorskich - dziewczyna najwyraźniej sobie z nas kpi:(<br />Pozdrawiam:)sowa_nie_sowahttps://www.blogger.com/profile/12677449813168095375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-91492666816515770682013-09-03T22:38:12.989+02:002013-09-03T22:38:12.989+02:00Ten przepis wraz ze zdjęciem jest skopiowany tutaj...Ten przepis wraz ze zdjęciem jest skopiowany tutaj:<br />https://www.facebook.com/JemZGlowa<br />pod datą 25 sierpień. Jest tam więcej takich skopiowanych przepisów.sowa_nie_sowahttps://www.blogger.com/profile/12677449813168095375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-65266453201392918502013-07-01T13:10:42.076+02:002013-07-01T13:10:42.076+02:00:D :D iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-43388671967924602992013-06-30T04:04:02.802+02:002013-06-30T04:04:02.802+02:00Wreszcie mam jak się "pozbyć" grzybow mu...Wreszcie mam jak się "pozbyć" grzybow mun, które u mnie czekaja na swoje kulinarne show juz od dawna :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13728720276567581024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-80699384008854583372013-05-30T22:12:06.432+02:002013-05-30T22:12:06.432+02:00Hmmmm, może rzeczywiście za wcześnie. Nie zdążyła ...Hmmmm, może rzeczywiście za wcześnie. Nie zdążyła odparować z wilgoci. Next time będzie z pewnością lepsza. :) Uściski przesyłam. iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-49783587730814769302013-05-29T18:02:05.350+02:002013-05-29T18:02:05.350+02:00A moja się rozpada i nie bardzo wiem czemu... może...A moja się rozpada i nie bardzo wiem czemu... może chodzi o to, że obłożyłam ją warzywami po 10 a nie 15 minutach? Samo ciasto jest bardzo smaczne, tylko ma bardzo miękką strukturę, jakby było nieco za wilgotne. :(Sarahttps://www.blogger.com/profile/00013167029304347885noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-69699305721970623542013-04-24T22:13:06.098+02:002013-04-24T22:13:06.098+02:00Bardzo się cieszę! Całusy! :)))Bardzo się cieszę! Całusy! :)))iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-21622209202908072492013-04-20T09:52:46.538+02:002013-04-20T09:52:46.538+02:00super wyszła :) jestem mile zaskoczona, że taka sm...super wyszła :) jestem mile zaskoczona, że taka smaczna :) <br />nie miałam syropu daktylowego, więc dałam syrop z buraków cukrowychKiniahttps://www.blogger.com/profile/06009308520774821952noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-45404135849764747642013-02-26T23:23:16.305+01:002013-02-26T23:23:16.305+01:00Ojej, to jest myśl!! Musisz zacząć ją sprzedawać n...Ojej, to jest myśl!! Musisz zacząć ją sprzedawać na LeTargu :)<br />moniczkawkuchnihttps://www.blogger.com/profile/15607216922971188018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-22949461657110153442013-02-22T10:00:43.119+01:002013-02-22T10:00:43.119+01:00Na czymś musi urosnąć... niestety. Przy unikaniu ż...Na czymś musi urosnąć... niestety. Przy unikaniu żywych organizmów "rosnących" w diecie (np antycandida) ogóle unikamy jakichkolwiek przepisów na ciasta z jakąkolwiek mąką. I chlebów na zakwasie też... Chyba że wiemy że jednorazowy "wybryk" nas nie powali, to troszkę łamiemy zasadę. Pozdrawiam. :)iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-87034871589097845182013-02-19T19:01:47.715+01:002013-02-19T19:01:47.715+01:00Pewnie! :) Uściski! :)))Pewnie! :) Uściski! :)))iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.com