tag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post5643001438515880981..comments2023-06-06T14:59:40.594+02:00Comments on smakoterapia: PROSTA POTRAWKA Z BAKŁAŻANA / wegańskaiwhttp://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-83557266074255267562013-10-06T11:20:29.757+02:002013-10-06T11:20:29.757+02:00Otóż to!
:)))Otóż to!<br />:)))iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-21389298290340164532013-10-05T20:25:15.462+02:002013-10-05T20:25:15.462+02:00Jak zwał tak zwał tą prę roku - sezon na bakłażany...Jak zwał tak zwał tą prę roku - sezon na bakłażany, śliwki i cynamon - tak też można ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06673626183231967127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-63139883193204354572013-10-01T11:14:17.500+02:002013-10-01T11:14:17.500+02:00Hihihihiiiiii! ;)
Marto, wiesz jaki ja mam stosune...Hihihihiiiiii! ;)<br />Marto, wiesz jaki ja mam stosunek do badań naukowych...<br />Relatywny. ;)<br />Jednakowoż nie zaprzeczę!<br />Najlepszość.<br />Całusy!<br />:)))iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-35911496611664954172013-10-01T01:45:25.409+02:002013-10-01T01:45:25.409+02:00Wszystko co z bakłażanem jest najlepsze, to potwie...Wszystko co z bakłażanem jest najlepsze, to potwierdzone naukowo ;)Martahttps://www.blogger.com/profile/11117032203060136242noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-16914645613839479112013-09-28T11:06:25.505+02:002013-09-28T11:06:25.505+02:00Nie robiłam takiej wersji, spróbuj. Myślę, że tak....Nie robiłam takiej wersji, spróbuj. Myślę, że tak. :)iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-2702277715928280502013-09-28T11:05:41.637+02:002013-09-28T11:05:41.637+02:00Możesz zmiksować paprykę pieczoną lub podduszoną i...Możesz zmiksować paprykę pieczoną lub podduszoną i doprawić a la ajvar. :)iwhttps://www.blogger.com/profile/15420887486530112208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-60114653505749456712013-09-27T23:42:10.307+02:002013-09-27T23:42:10.307+02:00Ale mam ochotę dokładnie na coś takiego... tylko a...Ale mam ochotę dokładnie na coś takiego... tylko ajvaru ni ma. W tym roku tylko zielone papryki i poblano, czerwonych nie robiłam. Ale jeszcze to rozważam, może nie hurtowo, ale tak jednoporcjowo do tego dania zrobię:))Marianna | coutellerie.plhttps://www.blogger.com/profile/16586541677254661157noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7260036162960692017.post-19527907321498367382013-09-27T19:30:27.915+02:002013-09-27T19:30:27.915+02:00W piekarniku da radę?W piekarniku da radę?Małgosiahttps://www.blogger.com/profile/09244925077544872138noreply@blogger.com